Wiadomości z Gliwic

Hurtownia gastronomiczna Hybryda-Gastro

  • Dodano: 2021-06-07 09:15

Sklep hybryda-gastro.pl to hurtownia posiadająca szeroki asortyment sprzętu przeznaczonego do zastosowania w gastronomii. Wszystkie produkty są najwyższej jakości, wysoce użyteczne, dzięki czemu w widoczny sposób podniosą efektywność przygotowywania potraw.


Zmywarki podblatowe


Sprzęt do mycia naczyń jest niezbędnym elementem, który znacząco ułatwia pracę w lokalu gastronomicznym. W przypadku niewielkich lokali, idealnym rozwiązaniem będą zmywarki nadblatowe. Urządzenia są nie tylko niezawodne i bardzo łatwe w obsłudze, ale również koszt ich zakupu jest stosunkowo niewielki. Nowoczesne zmywarki są ekonomiczne - zużywają stosunkowo niewiele wody i prądu.


Grille gastronomiczne


Grille gastronomiczne to urządzenia o solidnej konstrukcji, łatwe w czyszczeniu i użytkowaniu. Przy ich pomocy można przygotować wiele różnorodnych potraw, szybko i zdrowo (nie ma konieczności stosowania dużej ilości tłuszczu). Różnorodność modeli daje duże możliwości ich dopasowania do indywidualnych potrzeb każdego lokalu. Wybierając grille do lokali gastronomicznych, warto wybierać takie, które zostały wyposażone w specjalne powłoki zapobiegające przywieraniu potraw.


Taborety gastronomiczne


Taborety gastronomiczne to funkcjonalne urządzenia, dzięki którym możliwe jest znaczące podniesienie efektywności pracy w kuchni (co szczególnie cenne jest w przypadku większych lokali gastronomicznych, gdzie stołuje się każdego dnia wiele osób). Stosowane w gastronomii taborety można podzielić na gazowe i elektryczne. Te pierwsze często posiadają system równomiernego rozprowadzania gazu, co ma duży wpływ na podniesienie walorów smakowych przygotowywanego dania. Urządzenia będą doskonałą alternatywą dla tradycyjnych kuchenek, dając możliwość przygotowania znacznie większej ilości potraw.

 

Piece elektryczne gastronomiczne


Piece elektryczne gastronomiczne pozwalają na jednoczesne przygotowanie wielu potraw (jest to cecha szczególnie cenna i pożądana w dużych lokalach gastronomicznych gdzie liczy się nie tylko smak, ale i szybkość wydawania potraw). Są to funkcjonalne i solidne konstrukcje, łatwe i co najważniejsze bezpieczne w obsłudze. Piece elektryczne gastronomiczne można bardzo łatwo wyczyścić, a jak wiadomo czystość i higiena w każdej kuchni są niezwykle istotne.


Piece konwekcyjno-parowe


Piece konwekcyjno-parowe to wielofunkcyjne urządzenia, bez których nie obejdzie się żadna profesjonalna kuchnia. Choć ich podstawową funkcją jest pieczenie, nowoczesne modele sprawdzają się również przy gotowaniu, blanszowaniu czy obróbce termiczno-parowej. Ze względu na częstą obecność tłuszczu, najlepsze piece wykonane są ze stali nierdzewnej.

HYBRYDA ALEKSANDRA GÓRALCZYK

https://hybryda-gastro.pl

TEL: 32 418-72-55

E-MAIL: biuro@hybryda-gastro.pl

NIP: 6312312497, REGON: 241677598

ul. Stanisława Kunickiego 14, 44-100 Gliwice

undefined

Dodaj komentarz

Wyrażam zgodę na publikację postu w formie komentarza zgodnie z obowiązującym Regulaminem.

powiadamiaj o odpowiedziach na komentarz.

dodaj mój adres do newslettera.

Więcej informacji na temat przysługujących Państwu praw zawarliśmy w Polityce Prywatności.